Domotica van RP-tech

Kiezen voor domotica is kiezen voor comfort, veiligheid én energiebesparing. Bedien uw woning comfortabel met drukknoppen, touchpanels, touchscreens, smartphone, spraakberichten,… en dat zowel binnenshuis als daarbuiten.

Domotica is een verzamelnaam voor alle technologische toepassingen die u in een woning kan vinden. Denk dan aan de verwarming sturen op basis van aan-en afwezigheid, een aanwezigheidssimulatie als u niet thuis bent, rolluiken of screens die automatisch zakken als de binnentemperatuur te hoog oploopt, verlichting die automatisch aan of uit gaat in functie van de zon, toestellen gaan aansturen op basis van de opgewekte zonne-opbrengst, een noodknop die u kan gebruiken als u in paniek bent, een ‘alles uit’ functie bij het verlaten van de woning, een gezellige sfeer creëren tijdens het TV kijken, enz…

De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat vertaalt zich ook in het prijskaartje. Daarom gaat RP-tech samen met u na welke de must-haves en de nice-to-haves zijn. Op die manier zal er geen overload aan gadgets zijn die u op termijn misschien toch niet gaat gebruiken. Wel gaan we ervoor zorgen dat uw oplossing klaar voor de toekomst is. Dan denken we aan ouderen die minder goed te been zijn en al hun bedieningen op één plek of vanop hun smartphone kunnen bedienen.
De elektrische installatie moet een meerwaarde in uw leven zijn!

RP-tech is een erkend installateur van o.a. Niko Home Control Systems en Teletask.

Het is niet noodzakelijk om een volledige verbouwing te starten om uw woning slim te kunnen bedienen. Er bestaan zelfs slimme systemen die aangesloten kunnen worden op de traditionele elektrische bekabeling en kan ook op elk moment uitgebreid worden.

Contacteer ons voor meer informatie.

Domotica van RP-tech Elektriciteitswerekn

Contact opnemen

Wilt u een offerte aanvragen voor domotica? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

  * De gegevens die u als bezoeker aan RP-tech verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld.

  Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

  Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

  Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

  Contactinformatie

  Emmasingel 56, 6001 BD Weert

  Ontwerpburo:Blok56.nl
  Email:info@blok56.nl
  Telefoon:+31 (0) 495 623 646
  Scroll naar boven