Laadpalen van RP-tech

Als het van onze regering afhangt, rijden we binnenkort allemaal elektrisch.
Wanneer er vandaag een nieuwe wagen gekocht wordt, is dat >30% van de gevallen een hybride of volledig elektrische wagen. Veel eigenaars van elektrische voertuigen willen thuis kunnen laden in alle vrijheid en dat zo goedkoop mogelijk. En, niet te vergeten: op een 100% veilige manier.

Hoe pakken wij het aan? We gaan samen met u na welk vermogen er nodig is om het voertuig op te laden, hoeveel vermogen u van de netwerkbeheerder ter beschikking heeft, hoeveel vermogen er eventueel nog uit zonne-energie ter beschikking is, waar de thuislader het best geïnstalleerd wordt enz…

RP Tech kiest ervoor om enkel te werken met slimme laadpalen. Waarom?

Deze laadpalen communiceren met het voertuig en passen het beschikbare laadvermogen aan in functie van het vermogen welk nodig is voor de rest van uw woning.

Indien mogelijk gaan we zoveel mogelijk laden met behulp van zonne-energie. Deze energie komt bovenop de energie die het net levert. Nu mensen vaker thuis werken, kunnen ze overdag gebruik maken van die extra zonne-energie om de wagen op te laden.

RP-tech zal uw elektrische installatie aanpassen, de plaatsing van de laadpaal en de AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties )-keuring voor zijn rekening nemen. Op die manier bent u volledig ontzorgd en geniet u in alle vrijheid en veiligheid van uw laadsessie op een kostenefficiënte manier.

Uw elektrisch voertuig thuis laden moet met hetzelfde gemak zijn als het laden van uw smartphone. De installateur zorgt voor de rest.

Bovendien zijn we Smappee Certified Installers! U mag dus op beide oren slapen voor een perfecte installatie en nazorg!

 Offerte laadpaal aanvragen

Laadpalen van RP-tech Maaseik

Contact opnemen

Wilt u een offerte aanvragen voor uw laadpaal? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

  * De gegevens die u als bezoeker aan RP-tech verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld.

  Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

  Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

  Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

  Contactinformatie

  Emmasingel 56, 6001 BD Weert

  Ontwerpburo:Blok56.nl
  Email:info@blok56.nl
  Telefoon:+31 (0) 495 623 646
  Scroll naar boven