elektriciteitswerken appartementen Hamont-Achel

Mooi nieuwbouw project van 22 appartementen nabij het centrum van Hamont!

Adres: Hoek Inkensven – Stationsstraat te Hamont

Het project bestaat uit twee aparte gebouwen. De blok langs de Stationsstraat bestaat uit 12 appartementen; de blok langs Inkensven uit 10 appartementen. De appartementen hebben twee of drie slaapkamers, twee bergingen, ruime leefruimte, badkamer en apart toilet. Ieder appartement is voorzien van een terras of tuin. Onder de appartementen en tuinen bevindt zich een grote parkeergarage met kelderbergingen. Ook zijn er vijf liften aanwezig!

Voor dit project mochten we de volledige elektriciteitswerken op ons nemen. Om te starten hebben we samen met de kopers een ontwerp gemaakt van hun wensen op gebied van elektriciteit. Na hun goedkeuring zijn we aan de slag gegaan met de kap-, boor-, en slijpwerken. Uiteraard zorgden we ook voor de aanleg van de bekabeling en het volledig aansluiten van al het schakelmateriaal, verdeelborden, enz. Ook de brandbeveiliging wordt door ons verzorgd. Met de positieve keuringen van alle installaties kunnen de eigenaars op hun twee oren slapen.

Alle trappenhuizen en de grote parkeergarage zijn voorzien van de nodige sensorlampen met noodvoedingen.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven